Politică

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan: Deşi suntem un popor latin şi emoţional, îi îndemn pe români să voteze cu capul

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan: Deşi suntem...

Autor: Cosmin Pirv

06.12.2020, 11:19 49

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan i-a îndemnat pe români să voteze „cu capul”, deşi suntem un popor latin şi implicit emoţional.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului.

„Am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului. România şi Bucureştiul au o oportunitate extraordinară prin aceşti 80 de miliarde bani europeni, care vin. Am votat pentru colaborare şi pragmatism, pentru Bucureşti e foarte important să existe colaborare cu autorităţile centrale şi pentru România în general urmează 4 ani fără alegeri şi e important ca autorităţile centrale să fie capabile să aibă un dialog cu autorităţile locale pentru ca proiecte importante să fie realizate. Am votat pentru justiţie şi pentru parcurusul european la României şi implicit împotriva celor care au periclitat această direcţie”, a spus Nicuşor Dan.

Acesta i-a îndemnat pe români să voteze„cu capul”.

„Îi îndemn pe români să vină la vot, pentru că e vorba de viaţa lor în următorii 4 ani şi chiar dacă noi suntem un popor latin şi implicit emoţional, îi îndemn să voteze cu capul, îi îndemn să aibă în minte ce s-a întâmplat în România în ultimii 4 ani şi să se gândească care este cea mai bună metodă de guvernare a României pentru următorii patru ani”, a mai spus primarul general al Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO