Politică

Prima sarcină ca interimar la MAI: Viorica Dăncilă îi cere lui Mihai Fifor o analiză a modului de funcţionare a inspectoratele de poliţie şi cum sunt respectate procedurile

Prima sarcină ca interimar la MAI: Viorica Dăncilă îi...

Autor: Andreea Smerea

30.07.2019, 18:13 64

Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, după ce a anunţat că a transmis preşedintelui numirea lui Mihai Fifor ca interimar la MAI, că prima sarcină a acestuia este solicitarea de urgenţă a unor verificări pentru a analiza modul de funcţionare a inspectoratele de poliţie şi cum sunt respectate procedurile.

„Prima sarcină a lui Mihai Fifor este solicitarea de urgenţă, în toate judeţele ţării, verificări privind modul de funcţionare a inspectoratelor de poliţie, a modului în care sunt respectate procedurile de intervenţie în situaţiile de urgenă”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Premierul a mai spus că e necesară o analiză complexă a profesionalismului celor care sunt implicaţi în apărarea cetăţenilor.

„Ne vom asuma obiectivul ,pentru că avem această datorie faţă de cetăţeni, cât şi faţă de ”profesionaliştii” MAI. Românii trebuie să continue să creaă în MAI şi trebuie să luăm măsurile care se impun pentru a a vea mai multă eficienţă”, a mai spus premierul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO