Politică

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan: PNL are nevoie de o reformă totală, Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan: PNL are nevoie...

Autor: Petru Mazilu

17.01.2021, 21:59 1007

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale. Declaraţiile au fost făcute duminică seara în cadrul emisiunii Interviurile lui Cristoiu de la Aleph News.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, l-a criticat pe preşedintele partidului, Ludovic Orban. El a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale.

Rareş Bogdan a mai spus că Orban trebuia să demisioneze din funcţia de preşedinte al PNL după alegerile parlamentare.

„Sper să nu facem vreo greşeală precum cele pe care le au făcut Ion Diaconescu, Radu Vasile, Mircea Ionescu Quintus, în CDR. Nu am vrut să ies public pe anumite decizii care nu mi-au convenit. Cred că am tăcut prea mult. Acum singurul lucru cu care trebuie să fiu atent este să sprijinim Guvernul Cîţu (...) Partidul are nevoie de o reformă totală. Partidul este mai puternic cu cât este mai unit, cu atât este mai puternic şi toată lumea are loc aici. Cred că Ludovic Orban va fi un foarte bun preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar nu cred că trebuie să fie şi preşedinte al PNL. Cred că a eşuat în această calitate”, a declarat Rareş Bogdan la Aleph News.

Rareş Bogdan a mai dezvăluit faptul că strategia PNL este să susţină Guvernul Cîţu. În paralel, liberalii se pregătesc pentru alegerile interne, congresul fiind programat în luna iunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO