Politică

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îndemn pentru maghiari: Să nu fim comozi, să mergem la vot

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îndemn pentru...

Autor: Cosmin Pirv

27.09.2020, 11:10 238

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminică în satul său natal, Cârţa, judeţul Harghita, şi i-a îndemnat pe maghiarii din România să meargă la vot pentru că procedura se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminică în satul său natal, Cârţa, pentru continuitate, progres şi pentru dezvoltare.

„Astăzi am votat pentru continuitate, atât în Cârţa, cât şi în judeţul Harghita, ca să putem îmbunătăţi condiţiile pentru creşterea calităţii vieţii. Avem nevoie de autorităţi locale legitime, stabile, pentru că haosul predomină în toată ţara”, a declarat preşedintele UDMR.

Acesta a îndemnat maghiarii din România să-şi exercite dreptul de vot, pentru că procedura se desfăşoară în condiţii de siguranţă, nu există niciun risc pentru sănătate.

„Să dăm dovadă de unitate şi astăzi, numai aşa vom fi o comunitate puternică! Să nu fim comozi, să fim solidari. Să mergem la vot chiar dacă primarul maghiar nu are un contracandidat în localitatea noastră, pentru că soarta întregului judeţ poate depinde şi de votul nostru”, a mai spus Kelemen Hunor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO