Politică

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu: Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu: Parlamentul nu mai...

Autor: Petru Mazilu

28.03.2021, 11:40 84

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că Parlamentul actual nu mai reprezintă voinţa poporului. Liderul social democrat spune că analiza sa se bazează pe sondaje de opinie şi pe discuţiile cu cetăţenii 

Marcel Ciolacu a vorbit duminică, în cadrul unei emisiuni la Prima TV, despre posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură şi despre alegerile anticipate.

„Nu excludem şi alegerile anticipate, Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului, mă bazez pe sondajele de opinie şi pe discuţiile cu oamenii. Dacă astăzi ar fi alegerile, alta ar fi structura Parlamentului. Românii văd că lucrurile nu funcţionează, noi am crescut în ultimele 90 de zile, avem un vot direct de 35%”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD susţine că în curând ar putea avea numărul necesar de voturi pentru trecerea unei moţiuni de cenzură.

„Începe să se formeze o masă critică, la fiecare moţiune simplă se strâng mai multe voturi. PSD are cel mai mare grup, noi putem negocia doar textul moţiunii cu alte partide. Încă nu avem textul moţiunii”, a precizat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a refuzat să spună cu ce partide ar putea forma o coaliţie de guvernare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO