Politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nou atac la Cîţu: Să vorbeşti de suflu nou cu Gorghiu, Turcan, Boc, Flutur

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nou atac la Cîţu: Să...

Autor: Laura Buciu

19.06.2021, 17:31 123

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou atac la contracandidatul său la funcţia de preşedinte al partidului, spunând că nu poţi vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur şi, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

Ludovic Orban a spus că pentru el alegerile se vor termina după ce se va da şi ultimul vot şi că el consideră că chiar a adus un suflu nou în partid.

„Dacă se uită cineva la cei patru ani în care am condus PNL, parcă chiar am adus un suflu nou. Dacă te uiţi la primarii aleşi, dacă te uiţi la oamenii noi care au intrat în partid, dacă te uiţi la grupurile parlamentare care au foarte mulţi tineri, eu chiar am adus un suflu noi”, a spus Orban.

Apoi, el a lansat un nou atac la adresa contracandidatului său, Florin Cîţu, care este văzut ca un preşedinte care va aduce un suflu nou în partid.

„Acuma, sigur că să vorbeşti de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman şi aşa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbeşti de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Ştiţi, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mişc în sensul în care se mişcă societatea şi la fel au fost foarte mulţi dintre colaboratorii mei şi eu cred că aşa e normal, aşa e firesc, orice instituţie trebuie să se adapteze”, a spus Orban.

Orban a mai spus că încearcă să ţină partidul „în pas cu vremea”, dar nu pretinde că vrea un suflu nou.

„Eu mă bizui în egală măsură pe oameni cu experienţă. Evident că trebuie îmbinate experienţa cu înţelepciunea, cu curajul”, a mai spus preşedintele PNL.

Congresul PNL, la care se va alege preşedintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO