Politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, neagă blocarea negocierilor dintre PNL şi USR PLUS la Timiş

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, neagă blocarea...

Autor: Laura Buciu

24.10.2020, 11:45 58

Preşedintele PNL Ludovic Orban a negat, sâmbătă, la Timişoara, că negocierile pentru majorităţi locale în judeţ sunt blocate. Liderul USR Timiş, Cristian Moş, i-a acuzat pe liberalii din judeţ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele uşilor închise.

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, despre negocierile blocate pentru majorităţi locale în judeţul Timiş, între PNL şi USR PLUS, Ludovic Orban a spus că acestea nu sunt blocate.

„Nu ştiu dacă au fost blocate, nu cred că au fost blocate. Decizia este clară: PNL va forma majorităţile de guvernare şi la nivel de judeţ, şi la nivelul municipiului Timişoara, şi la localităţi din judeţ unde va fi posibil, cu USR PLUS”, a spus Orban.

Liderul USR Timiş, Cristian Moş, i-a acuzat, joi, pe liberalii din judeţ că au negociat cu „vechea clasă politică, în spatele uşilor închise.

Ulterior, preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a semnat parteneriatul pentru Timiş şi Timişoara cu USR PLUS şi i-a invitat, vineri, şi pe liderii Alianţei „să facă acest minim efort de a respecta voinţa alegătorilor” şi să semneze documentul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO