Politică

Preşedintele PNL Ludovic Orban: BPN a validat candidaţii PNL şi USRPLUS la primăriile de sector din Bucureşti

Preşedintele PNL Ludovic Orban: BPN a validat...

Autor: Vasile Magradean

01.08.2020, 14:52 107
 

Conducerea PNL a validat sâmbătă înţelegerea unei colaborări cu USR PLUS, fiind validaţi atât candidaţii PNL cât şi candidaţii USR PLUS la primăriile de sector din Bucureşti.

 

Preşedintele PNL Ludovic Orban anunţă că s-a decis şi susţinerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicuşor Dan.

”E foarte important că cele mai importante formaţiuni de dreapta şi-au dat mâna după negocieri destul de lungi şi destul de complicate, Obiectivul nostru este de a elibera Bucureştiul de sub dominaţia PSD care a adus în Bucureşti incompetenţă, haos adminsitrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureştiul, corupţie, birocraţie şi o calitate execrabilă a serviciilor publice”, a spus Orban.

Acesta s-a declarat convins că PNL împreună cu USRPLUS vor câştiga alegerile locale din Capitală.

BPN al PNL a validat, de asemenea, toţi candidaţii partidului pentru funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi de primari de municipii reşedinţă de judeţ.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO