Politică

Preşedintele PNL Caraş-Severin, fostul ministru de Interne Marcel Vela, îl susţine pe Orban la alegerile din PNL: A condus România în cel mai dramatic an

Preşedintele PNL Caraş-Severin, fostul ministru de...

Autor: Laura Buciu

19.06.2021, 16:07 259

Preşedintele PNL Caraş-Severin, fostul ministru de Interne Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, că îl susţine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat, cel mai bun argument fiind că a condus România „în cel mai dramatic an de după al doilea Război Mondial”.

Marcel Vela a spus, în conferinţă de presă, că atât el, cât şi organizaţia PNL Caraş-Severin, vor fi alături de Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat.

„Şi eu ca preşedinte, sunt alături de domnia sa, în echipa sa şi filiala şi-a manifestat, aşa cum ştiţi că şi în luna martie am votat în biroul judeţean susţinerea candidaturii domnului Ludovic Orban ca şi în viitor la competiţia din luna septembrie să fim alături de domnia sa. Argumentele sunt foarte multe, pot spune în câteva cuvinte doar că a dovedit ca premier în cel mai dramatic an al României de după cel de-al doilea război mondial că a avut curajul şi priceperea să guverneze România şi să salveze vieţi. O spun în cunoştinţă de cauză şi nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive, o ştiţi cu toţii”, a spus Vela.

Congresul PNL, la care se va alege preşedintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO