Politică

Preşedintele Klaus Iohannis: Este un lucru extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari

Preşedintele Klaus Iohannis: Este un lucru extraordinar...

Autor: Petru Mazilu

05.12.2020, 17:58 75

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că este un lucru extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari. Declaraţia a fost făcută la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din Bucureşti, la finalul unei întâlniri cu voluntarii SMURD şi studenţii medicinişti voluntari.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, sâmbătă, Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din Bucureşti şi s-a întâlnit cu persoanele care fac voluntariat la serviciul SMURD. Şeful statului a asistat la un exerciţiu, a stat de vorbă cu voluntarii şi, la final, le-a mulţumit în mod public pentru serviciul lor.

Vizita a avut loc cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarilor.

„Bună seara. Am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepţionali, cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internaţională a Voluntarilor şi ţin să-i felicit şi pe cei care sunt astăzi cu mine aici şi cei care nu sunt. Este un lucru extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari implicaţi în multe activităţi. Îi felicit pe toţi. Îmi exprim toată aprecierea şi gratitudinea pentru implicarea lor. Ei sunt exemple demne de urmat şi, chiar în aceste săptămâni şi luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO