Politică

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente a făcut cerere pentru a vota cu urna mobilă

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente a...

Autor: Petru Mazilu

05.12.2020, 21:39 50

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a făcut cerere pentru a vota cu urna mobilă. El este izolat la domiciliu deoarece s-a infectat cu virusul SARS CoV-2.

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că preşedintele instituţiei, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, a transmis Biroului electoral al secţiei de votare nr. 334 din Bucureşti, cererea pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale.

Solicitarea este însoţită de documentele care atestă imposibilitatea de a se deplasa la secţia de votare ca urmare a depistării pozitive cu virusul SARS-CoV-2, precum şi de copia actului care dovedeşte reşedinţa în Bucureşti.

Cu aceasă ocazie, reprezentanţii AEP îi îndeamnă pe alegători să se informeze corect cu privire la exercitarea dreptului de vot şi să respecte măsurile de distanţare socială şi de protecţie sanitară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO