Politică

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la vot: Bucureştenii au fost înşelaţi, neexistând o dezbatere electorală

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu,  la vot:...

Autor: Cosmin Pirv

27.09.2020, 08:32 66

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a votat, duminică, puţin după ora 8.00. Acesta a spus că bucureştenii au fost înşelaţi, fără o dezbatere electrorală între principalii candidaţi.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus, duminică, după ieşirea de la urne, că a votat astfel încât românii să nu mai fie nevoiţi să aleagă permanent între două partide mari.

„Am votat pentru consolidarea democraţiei, astfel încât românii să nu mai fie nevoiţi să voteze permanent între două partide mari care îşi pasează puterea între ele. Am votat de asemenea cu gândul la faptul că bucureştenii au trăit un sentiment de frustrare pentru că au fost înşelaţi în aşteptările lor, neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidaţi, în aşa fel încât să putem fiecare să ne prezentăm propunerile pentru rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă oraşul, mă refer la termoficare, la trafic, şi propunerile privind modernizarea oraşului în 20 de ani. Sper ca cetăţenii să fi tras învăţămintele necesare şi să voteze pe cale de consecinţă”, a declarat Tăriceanu.

Acesta a precizat că, în opinia lui, votul a decurs bine şi a fost foarte bine organizat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO