Politică

Premierul Ludovic Orban: Am votat pentru o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forţele sale

Premierul Ludovic Orban: Am votat pentru o Românie...

Autor: Andreea Tobias

06.12.2020, 08:32 26

Premierul Ludovic Orban a votat pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forţele sale” şi îi îndeamnă pe români să îşi exprime opţiunile electorale.

„E o zi decisivă pentru evoluţia ulterioară a României. Românii au puterea să decidă în ce direcţie se va îndrepta România. Îi invit pe români să participe la această decizie fundamentală pentru destinul României”, a spus Orban.

Acesta a adăugat că a votat pentru dezvoltarea României, pentru „o Românie dinamică, modernă, încrezătoare în forţele sale, care să fie respectată la nivel internaţional. Am votat pentru reforme substanţiale, pentru o orientare euroatlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”.

Premierul a dat asigurări că dacă măsurile de protecţie sanitară sunt respectate nu există risc de contaminare.

„Nu vă luaţi după cei care spun că e periculos să mergeţi la vot, mergeţi cu încredere şi folosiţi-vă puterea pe care o aveţi, puneţi-va pecetea pe soarta României”, a adăugat Orban, menţionând că duminică românii au libertate de mişcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO