Politică

Prahova: Fiica lui Mircea Cosma a ajuns în Parlament, după ce doi deputaţi au renuţat la mandate

Prahova: Fiica lui Mircea Cosma a ajuns în Parlament,...

Autor: Laura Petrescu

21.12.2016, 17:17 377

Potrivit conducerii Partidului Social Democrat, filiala Prahova, primul care a anunţat că renunţă la mandatul de deputat este primarul comunei Cornu, Cornel Nanu. “M-a anunţat duminică că renunţă la mandatul de deputat. Aşa a declarat. Aştept însă şi hârtia oficială” a declarat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova

În locul lui Cornel Nanu, care este primar al comunei Cornu din 1989, devine deputat următorul de pe lista PSD, şi anume consilierul local Ploieşti, Răzvan Ursu.

Ludmila Sfârloagă, vicepreşedintele Consilului Judeţean Prahova, aleasă deputat, a renunţat şi ea la mandatul de parlamentar. “Mi-a spus că doreşte să continue activitatea la Consiliul Judeţean. Vrea să rămână aici pentru că avem de continuat mai multe proiecte pe care ni le-am asumat. Şi-ar fi dorit să fie şi parlamentar dar rămâne aici” a precizat Bogdan Toader, care deţine si funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Odată cu retragerea Ludmilei Sfârloagă, deputat ar deveni Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, fost preşedinte PSD Prahova. Deocamdată, însă, mandatul acesteia nu a fost validat, urmând să se ia în discuţie dosarul Andreei Cosma şi al lui Răzvan Ion Ursu în următoarea şedinţă a comisiei de validare şi ulterior în plen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO