Politică externă

Obama girl versus McCain girls

06.10.2008, 15:55 13

Obama si McCain "beneficiaza" de un sprijin inedit si anume de anumite filmulete mestesugite de tinerii sustinatori in care este laudata printre altele si frumusetea candidatilor.

Cel mai cunoscut clip electoral de acest gen este "I got a crush for Obama" (Sunt indragostita de Obama), interpretat de Obama Girl (Fata Obama), o tanara actrita, al carei nume real este Amber Lee Ettinger. Aparuta initial pe site-ul cu clipuri politice comice www.barelypolitical.com, melodia filmuletului a devenit in scurt timp un adevarat hit. Pe YouTube a strans pana in prezent aproape 10 milioane de vizionari. Clipul a fost scris de Leah Kauffman (21 de ani), student la Universitatea Temple din Philadelphia. Acesta a colaborat cu Ben Relles, director in adverstising, si cu producatorul de muzica Rick Friedrich. Sustinatorii lui McCain au plusat si au descoperit "McCain girls", trei la numar, care, spre deosebire de "Obama girl" nu pot fi confundate cu un fotomodel, iar analistii afirma ca acestea mai mult il incurca decat il ajuta pentru ca nu au voce si nici sex-appeal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO