Politică externă

Hosni Mubarak nu va mai candida la alegerile prezidenţiale din septembrie - VIDEO

Hosni Mubarak nu va mai candida la alegerile prezidenţiale din septembrie - VIDEO

Autor: Mediafax

02.02.2011, 10:02 32

Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, adeclarat că nu va candida pentru un nou mandat înalegerile din septembrie, în cadrul unui discurs susţinut lateleviziunea publică, relatează BBC News Online.

În acelaşi discurs, Hosni Mubarak i-a cerutParlamentului să modifice Constituţia pentru a facilitacandidaturile la alegerile prezidenţiale. Mubaraki-a cerut Parlamentului să "dezbată un amendament la articolele 76şi 77 din Constituţie pentru modificarea condiţiilor privindcandidatura la prezidenţiale şi limitarea mandatelor".

Imediat după discursul său, mii de manifestanţi reuniţi încentrul Cairo au cerut din nou plecarea imediată alui Mubarak.

"O spun cu toată sinceritatea, şi fără să ţin cont de situaţiaactuală, nu intenţionez să mă prezint pentru un nou mandatprezidenţial", a declarat preşedintele egiptean.Citiţi mai multdespre preşedintele egiptean, Hosni Mubarak pewww.medifax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO