Politică externă

Greii Kremlinului nu se luptă între ei: Medvedev nu candidează împotriva lui Putin

Greii de la Kremlin nu se luptă între ei: Medvedev nu candidează împotriva lui Putin

Autor: Catalina Apostoiu

21.06.2011, 00:01 745

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a declarat că-şi doreşte un aldoilea mandat, dar că nu va candida împotriva actualului premierVladimir Putin, potrivit KyivPost. Preşedintele Medvedev a declaratcă el şi Vladimir Putin nu vor fi rivali în cadrul alegerilor dinluna martie a anului viitor pentru că rivalitatea lor ar afectaţara.

Atât Medvedev, cât şi Putin au declarat în mod repetat că vordecide mai târziu care dintre ei va candida pentru poziţia depreşedinte al Rusiei în cadrul alegerilor viitoare. Putin, care apreluat poziţia de prim-ministru în anul 2008 după ce a încheiatdouă mandate consecutive ca preşedinte, este considerat maiputernic, fiind aşteptat să candideze pentru poziţia de şef alstatului.

Medvedev a declarat că-şi va face publică decizia mai târziu.Acesta a adăugat că el şi Putin au câteodată poziţii diferite, însăa negat faptul că ar exista vreo divergenţă majoră între ei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO