Politică

Po(a)nta lui Geoană: Nu vrea să cedeze preşedinţia Senatului lui Chelaru

Po(a)nta lui Geoană: Nu vrea să cedeze preşedinţia Senatului lui Chelaru

Foto: Octav Ganea

Autor: Florin Ciolac

22.11.2011, 17:20 375

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a cerut, marţi, în Comitetul Executiv Naţional, lui Mircea Geoană să cedeze preşedinţia Senatului vicepreşedintelui Ioan Chelaru, fiind însă refuzat de fostul lider PSD, au relatat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

Surse din CEX au declarat, marţi, că la discuţia despre "situaţia lui Mircea Geoană" faţă de PSD, Ponta i-a cerut din nou lui Geoană să cedeze funcţia de preşedinte al Senatului.

De data aceasta însă Ponta a afirmat că vicepreşedintele Ioan Chelaru ar urma să preia funcţia de preşedinte al Senatului.

Potrivit aceloraşi surse, Ponta a fost refuzat de Geoană, care a invocat faptul că PSD va pierde, la votul din plen, funcţia de preşedinte al Senatului dacă el va fi înlocuit sau revocat.

"Chelaru va conduce şedinţele Senatului decât ori voi putea", a spus Geoană, referindu-se la faptul că, de obicei, Chelaru conduce şedinţele în lipsa sa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO