Politică

PNL şi PSD au ajuns la partaj pentru desfiinţarea USL. Lideri liberali: "Nu se poate refuza divorţul pe motiv că avem un credit comun"

PNL şi PSD au ajuns la partaj pentru desfiinţarea USL....

Autor: Gândul

04.08.2014, 15:38 414

PSD a refuzat invitaţia PNL de a avea o discuţie despre desfiinţarea USL, pesediştii cerându-le liberalilor să-şi plătească datoriile către furnizori înainte de a se adresa instanţei. Potrivit datelor prezente pe site-ul Ministerului de Finanţe, USL are datorii care trebuie plătite, într-o perioadă de până la un an, de aproximativ 10 milioane de lei, în timp ce deficitul era la sfârşitul lui 2013 de 1.020.721 lei.

PSD şi PNL au ajuns în faza partajului, social-democraţii susţinând că ruperea USL nu poate "fi operată" la Tribunal, până când nu se vor achita integral datoriile înregistrate către furnizori. Datoriile USL au fost făcute în timpul campaniilor locale şi parlamentare din 2012.

După ce conducerea PNL a decis să denunţe la Tribunal protocolul USL, liberalii i-au chemat la discuţii pe foştii parteneri de guvernare de la PSD pe marginea acestui subiect.

Liderii PSD au declinat însă invitaţia, transmiţându-le prin mail liberalilor situaţia financiară a USL, în special cea a datoriilor neplătite către furnizori.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO