Politică

Pleacă ai lor, vin ai noştri. PNL începe să-şi pună oamenii în companiile de stat. Sebastian Burduja, şeful sector 1 şi fiul unui fost bancher, este trimis în board-ul Transelectrica

Pleacă ai lor, vin ai noştri. PNL începe să-şi pună...
12.11.2019, 00:02 826

Secretariatul general al guvernului, noul acţionar al unor companii de stat din energie, începe să facă primele numiri după preluarea puterii de către guvernul PNL.

AGA Transelectrica trebuie să aprobe numirea lui Sebastian Burduja în boardul companiei, alături de încă alte şase persoane.

Sebastian Burduja este şeful PNL sector 1, fiind fiul lui Marinel Burduja, un cunoscut bancher român care a lucrat pentru Bancorex şi Raiffeisen Bank şi care a fost apropiat de PNL.

Alături de Sebastian Burduja, în boardul Transelectrica trebuie numiţi Luiza Popescu, Jean Badea, Valentin Comînescu, Oleg Burlacu, Adrian Goice şi Manuela Petronela Stan-Olteanu.

Majoritatea dintre aceştia sunt apropiaţi noii guvernări PNL.

Transelectrica este o companie controlată de stat, listată la Bursa de la Bucureşti, având o capitalizare de piaţă de 1,495 miliarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO