Politică

Partidele fac cheta de la candidati pentru parlamentare

29.08.2008, 20:07 14

Candidatii PD-L la alegerile parlamentare vor trebui sa dea la partid cate 1.500 de euro fiecare, in vreme ce liberalii vor contribui cu cate 2.500 de euro.
Secretarul executiv al PD-L Elena Udrea a declarat ieri la Costinesti ca liderii partidului vor dezbate propunerea ca fiecare candidat in alegerile generale sa contribuie cu suma de 5.000 de lei (1.500 de euro) la campania nationala. "Noi am facut o propunere, dar nu s-a luat nicio decizie, prin care fiecare candidat, in masura posibilitatilor, sa incerce sa contribuie la campania nationala cu o suma de 50 de milioane de lei. Conducerea PD-L va dezbate aceasta propunere", a anuntat Elena Udrea. Coordonatorul politic al campaniei electorale a liberalilor, Bogdan Olteanu, le-a amintit, prin SMS, candidatilor PNL ca termenul limita pana la care pot sa depuna cei 2.500 de euro contributie pentru campanie expira la 1 septembrie, avertizandu-i ca in caz contrar vor fi retrasi de pe liste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO