Politică

Parlamentul, in sesiune extraordinara

25.08.2003, 00:00 9

Senatul si Camera Deputatilor se vor reuni, incepand de astazi, in sesiune extraordinara. Senatorii vor discuta proiectul de revizuire a Constitutiei.
Sesiunea extraordinara dedicata dezbaterii raportului Comisiei de revizuire a Constitutiei se va derula pina in 30 august, discutiile pe aceasta tema urmind sa continue la inceputul lunii septembrie, in cadrul sesiunii ordinare a Senatului. Comisia pentru revizuirea Constitutiei a finalizat, la inceputul lunii august, examinarea amendamentelor depuse de senatori, din totalul de 234 de propuneri de modificare a Legii fundamentale fiind acceptate 32, 11 fiind retrase si 191 respinse. Camera Deputatilor va dezbate, intre altele, Ordonanta de Urgenta privind modificarea unor dispozitii din Codul de procedura penala, ordonanta 18/2003 privind taxa radio-tv, OUG 67/2003 privind majorarea pensiilor din sistemul public provenite din sistemul de asigurari sociale ale agricultorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO