Politică

Pandele: Candidez independent. Am fost tentat să mă opresc în plină glorie

Pandele: Candidez independent. Am fost tentat să mă...

Autor: Departamentul Politic

26.04.2016, 20:25 228

''Am decis să candidez independent pentru funcţia de Primar al Oraşului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculaţii privind legătura partinică dintre candidatura mea şi cea a soţiei mele.
Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetăţenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureştiului în cel mai mare oraş al judeţului Ilfov. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivaţie suplimentară'', a scris Pandele pe Facebook marţi seara.

El a fost acuzat că ar urmări să pună mâna pe resursele Capitalei prin intermediului soţiei.

''Ar fi un dezastru dacă primăria Bucureştiului va ajunge pe mâna Gabrielei Firea. Nu pentru că ar fi propriu-zis pe mâna dânsei, ci pentru că va fi pe mâna primariului de Voluntari, Florentin Pandele. Gabriela Firea nu are treabă cu administraţia locală şi nici nu o pasionează. Soţul său, primarul Voluntariului, are'', declara Ciprian Ciucu, susţinut de PNL pentru funcţia de viceprimar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO