Politică

Oprisan ii da in judecata pe Sapunaru si Nicolaescu

13.05.2004, 00:00 10

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, i-a dat in judecata pe liberalii Nini Sapunaru si Eugen Nicolaescu, pentru insulta si calomnie, cerindu-le despagubiri de 15 miliarde de lei.
Oprisan a inaintat ieri o plingere prealabila catre presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie impotriva deputatului PNL de Vrancea, Nini Sapunaru si a purtatorului de cuvint al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu.
Oprisan a cerut ca plangerea prealabila sa fie inaintata si procurorului general al Romaniei pentru fi indeplinita procedura prevazuta de lege privind ridicarea imunitatii parlamentare a celor doi liberali, in vederea judecarii cauzei.
Actiunea lui Oprisan vine dupa ce purtatorul de cuvint al PNL, Eugen Nicolaescu, si deputatul Nini Sapunaru au prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, o inregistrare audio din care reiese ca liberalul Dumitru Avram, candidat la Primaria din comuna vrinceana Slobozia Ciorasti, este chemat de seful sau de la Directia Sanitar-Veterinara (DSV), Ionel Duta, care incearca sa il convinga sa renunte la candidatura pe listele PNL si sa treaca la PSD. Liberalii au spus ca Marian Oprisan are legatura cu acest caz. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO