Politică

Oprescu: Voi termina proiectele începute şi le prezint bucureştenilor pentru al doilea mandat

Oprescu: Voi termina proiectele începute şi le prezint bucureştenilor pentru al doilea mandat

Autor: Elvira Gheorghita - Mediafax

09.03.2011, 16:18 38

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat,miercuri, că va finaliza proiectele începute, chiar dacă bugetulmunicipalităţii a fost diminuat şi că se va prezenta în faţabucureştenilor, pentru un al doilea mandat, cu acesterealizări.

"Eu mă voi prezenta în faţa bucureştenilor cu realizările mele.După anunţurile făcute de USL au început şi şuturile. Tot ceea cem-am hotărât să fac voi face, iar lucrările anunţate le voitermina", a spus Sorin Oprescu, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut că la alegerile pentru un nou mandat va puteaarăta că a dus la bun sfârşit proiectele anunţate.

Copreşedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, adeclarat, în 28 februarie, că PSD şi PNL au căzut de acord că arputea susţine şi un independent la Primăria Capitalei, dar nu auconvenit încă numele candidatului.

" Am convenit, aşa cum şi protocolul o spune explicit, că putemsusţine la o adică şi un independent şi că, în orice caz, vom aveaun candidat comun la Primăria Capitalei. Dar nu am nicio discuţieşi cu atât mai puţin o decizie legată de Sorin Oprescu sau dealtcineva. E un subiect care este deschis ", a declarat el.

Anterior, edilul şef Sorin Oprescu şi-a anunţat intenţia de acandida în 2012 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, eldeclarând că are o serie de lucrări pentru care vrea să se lupte şică nu şi-a pus problema cine sunt contracandidaţii săi. Citiţi maimult despre proiectele primarului Sorin Oprescu pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO