Politică

Olguţa Vasilescu răspunde la acuzaţiile lui Iohannis: Ca neamţ trebuie să ai curaj ca să vorbeşti de gazare/ Despre reacţia preşedintelui privind suspendarea: Că se veseleşte nu ne deranjează

Olguţa Vasilescu răspunde la acuzaţiile lui Iohannis:...

Autor: Mediafax

26.08.2018, 12:54 278

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a criticat declaraţia lui Klaus Iohannis potrivit căreia PSD a gazat românii la proteste, ea sublinind că afirmaţiile sale nu sunt demne de preşedinte şi, „ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”.

„A spus că a venit PSD să gazeze românii şi să-i bată. Trecând peste faptul că toţi parlamentarii PNL au fost la miting şi sunt poze pe Facebook, să vii să spuo că PSD a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanţii de acolo, declaraţia nu e demnă de preşedinte, ci de Mălin Bot. Ştiţi foarte bine că în ultimele zile s-a spus că provocatorii au fost aduşi de la Craiova, că eu am pus în funcţie şeful Jandarmeriei. Domnul preşedinte a împărţit: că Jandarmeria e la PSD - că eu asta înţeleg - că serviciile secrete sunt la el şi ce mai avea. Sunt instituţii ale statului. Ca neamţ, să vorbeşti de gazare trebuie să ai mult curaj”, a declarat Olguţa Vasilescu, la RomaniaTV.

 
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că „Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.
 
Despre reacţia lui Iohannis privind suspendarea: Că se veseleşte nu ne deranjează deloc
 
Ministrul Olguţa Vasilescu a comentat reacţia lui Klaus Iohannis cu privire la o posibilă suspendare, şi a precizat că membrii de partid nu sunt deranjaţi de faptul că preşedintele se veseleşte sau plânge, ci aşteaptă votul românilor, adăugând că se poate discuta orice.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO