Politică

Noul preşedinte al CNAS anunţă că în următorii ani nu se va renunţa la cardul de sănătate

Noul preşedinte al CNAS anunţă că în următorii ani...

Autor: Oana Despa

21.03.2017, 13:25 86

"Deja este o experienţă cu aceste carduri atât la pacienţi cât şi la furnizorii, respectiv spitale, medici de familie, ambulatorii. Mai avem de tipărit circa 800.000 de carduri. Vom sta mai aplecaţi pe sistemul informatic. Sincopele din acest punct de vedere să dispară sau să fie cât mai puţine. Privim la viitor. Noi progresăm, dacă vrem să progresăm, scrie în legea din 2006 a Sănătăţii că la un moment dat, actul de indentitate să conţină şi acest certificat. Dar vorbim de un viitor. Cardul are valabilitate de cinci ani şi nu se va renunţa", a declarat Marian Burcea, preşedintele CNAS.

Marian Burcea a preluat, marţi, conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, la eveniment participând şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog.

"Îmi face plăcere să vă anunţ că a fost numit noul preşedinte al CNAS în persoana domnului Marian Burcea,general de brigadă în rezervă. Domnia sa are o experienţă în domeniul asigurărilor de
sănătate fiind director general la casa OPSNAJ . Eu cred că este un câştig pentru sistemul de sănătate", cred că este un câştig pentru CNAS, a spus Florin Bodog.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO