Politică

Nastase: Este o fapta crestineasca sa mergi la DNA ca martor

Nastase: Este o fapta crestineasca sa mergi la DNA ca martor
03.05.2010, 12:27 20

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni,inainte de BPN, ca vizita la DNA reprezinta o "fapta crestineasca"si chiar o datorie cetateneasca, el comentand astfel la prezentalui Mircea Geoana de catre procurorii DNA, informeaza Mediafax.

"Am aflat ca Mircea Geoana a fost la DNA. Eu cred ca ar trebuisa ne pregatim lunea de dimineata cu niste stiri corespunzatoare,pentru ca, din ora in ora apare chestiunea asta ca s-a dus camartor la DNA. Bun, s-a dus. Si care-i problema? Deci, haideti savedem care este problema. Eu inteleg ca este o fapta crestineascasa mergi la DNA ca martor. E chiar o obligatie cetateneasca", aspus Nastase.

"Ce pot eu sa spun? Ce pot eu sa speculez si ce rost ar avea?Deci, facem jocul DNA, din pacate, si al celor care controleazapolitic DNA", a adaugat Nastase. Aflati despre motivele pentru care presedinteleSenatului, Mircea Geoana, s-a prezentat luni la DNA pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO