Politică

Mugur Mihăescu va candida independent la Primăria Sectorului 5 - gandul.info

Mugur Mihăescu va candida independent la Primăria Sectorului 5 - gandul.info

Autor: Departamentul Politic

26.04.2012, 11:47 1396

Actorul Mugur Mihăescu vrea să se bată cu Marian Vanghelie pentru Primăria Sectorului 5, scrie gandul.info

"Voi candida pentru Primăria Sectorului 5 ca independent. Am strâns semnăturile, iar vineri îmi depun candidatura", a declarat Mihăescu pentru "Gândul".

Între cei care vor să încheie cariera lui Vanghelie de primar la Sectorul 5 se numără Mihai Atănăsoaiei, din partea PDL, şi Corin Romanescu, din partea UNPR.

În cursă vrea să se înscrie, tot ca independent, şi finul lui Marian Vanghelie, Cătălin Stochiţă, care strânge semnături în sector. Stochiţă a mai candidat şi în 2004, din partea PSD, la momentul respectiv Vanghelie intrând în cursă ca independent.

În februarie anul trecut, actorul Mugur Mihăescua fost ales preşedinte executiv al Partidului Verde, el declarând la acea vreme că Garcea conduce România de douăzeci de ani şi că a intrat în politică tocmai pentru că o urăşte.

În octombrie 2011, Mugur Mihăescu a demisionat din Partidul Verde, anunţând însă dar doreşte să se implice în continuare în activitatea politică în calitate de independent. Citiţi mai mult despre alegerile locale din Bucureşti pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO