Politică

Moldovenii se înghesuie să voteze: Peste 500 de persoane aşteaptă la coadă să voteze la Consulatul Rep. Moldova la Bucureşti

Moldovenii se înghesuie să voteze: Peste 500 de...

Autor: Mediafax

13.11.2016, 19:58 49

Votanţii care nu au mai putut să îşi exercite dreptul la ambasada Republicii Moldova la Bucureşti, au mers la sediul Consulatului, aşa cum a recomandat şi ambasadorul moldovean. De altfel, acestora li s-a asigurat transportul de la ambasadă la consulat.

La ora transmiterii ştirii, circa 500 de oameni aşteaptă să voteze, cu toate că oficialii moldoveni au anunţat că mai au doar 480 de buletine de vot.

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti a decis închiderea secţiei din cadrul ambasadei, după ce buletinele s-au epuizat.

.”Îi anunţăm de pe acum şi le propunem să ne mişcăm cu toţii spre secţia consulară. Deci la consulat sunt sigur că mai sunt, cel puţin 800 mai trebuie să mai fie pentru că la ora 18:00 mai erau 1000 de bulteine disponibile”, a declarat ambasadorul Republicii Moldova la Bucureşti, Mihai Gribincea.

El a adăugat că a cerut la Chişinău suplimentarea buletinelor de vot, dar că nu a primit un răspuns favorabil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO