Politică

Mischie a descoperit o noua matusa

20.02.2003, 00:00 20

Presedintele filialei Gorj a PSD, Nicolae Mischie, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca si-a mai descoperit o matusa care l-ar fi rugat sa mosteneasca o vila in centrul municipiului Targu-Jiu.
Liderul PSD Gorj sustine ca a refuzat oferta facuta de familia Catut, motivand ca s-a saturat deja cat a reparat la celalalt imobil mostenit de la o alta matusa, pe care vara trecuta l-a inclus in harta turistica a orasului. Nicolae Mischie nu si-a putut aminti prenumele matusii care l-a rugat sa mosteneasca imobilul din centrul orasului, insa a mentionat ca aceasta i-a mai oferit si un apartament cu  doua camere, situat, de asemenea, in centrul orasului, oferta fiind respinsa din nou de liderul PSD Gorj.
Sanda Mischie, sotia liderului PSD Gorj, a stat in gazda in cladirea apartinand familiei Catut in perioada in care a fost eleva la scoala generala si la liceu. Vila este situata pe Calea Eroilor, in imediata apropiere a Portii Sarutului, si l-a gazduit o perioada importanta si pe Constantin Brancusi. Cateva partide de stanga isi au acum sediile acolo, nefiind dispuse sa paraseasca spatiul.
Nicolae Mischie apreciaza ca Primaria Targu-Jiu ar trebui sa achizitioneze cladirea respectiva, reprezentantii municipalitatii confirmand ca intentioneaza sa negocieze un pret cu familia Catut.
Luni, dupa intA„slnirea cu conducerea PSD,Mischie a respins si acuzatiile potrivit carora si-ar fi inclus casa in circuitul turistic. "Casa este a matusii mele, care locuieste cu mine in casa. Ce poate sa-si doreasca decat sa traiasca cu nepotii ei si mi-a donat-o. Casa a adapostit muzeul judetean si este trecuta in ghidul judetului Gorj, deoarece are un stil arhitectonic mai aparte", a precizat adaugand: "Ma caracterizeaza cinstea, corectitudinea si spiritul legii si niciodata nu veti gasi la Mischie o incalcare a legii". Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO