Politică

Mircea Geoană, pentru Fox News: România îşi va recăpăta buna reputaţie şi se va alătura zonei Euro

Mircea Geoană, pentru Fox News: România îşi va recăpăta buna reputaţie şi se va alătura zonei Euro
06.09.2012, 20:00 559

Mircea Goenă, fostul lider PSD, a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune american Fox Business că România îşi va recăpăta buna reputaţie şi se va alătura zonei euro.

"România are un potenţial extraordinar. Este o perioadă dificilă în timp ce toată lumea a pierdut politic. Sunt încrezător că România îşi va recăpăta buna reputaţie", a declarat Mircea Geoană.

Geoană a mai adăugat că "parteneriatul nostru cu SUA va continua în pofida unor voci din Bucureşti. România este o ţară cu mare potenţial. Pot să pun pariu că peste câţiva ani ţara noastră va face parte dintr-o Europă renăscută. America are nevoie de o Europă puternică".

"Bulgaria, vecina României, a decis să amâne aderarea la zona Euro. Cred că ţelul de a te alătura zonei Euro este un lucru bun, dar cred că trebuie să aşteptăm să vedem cum se sfârşeşte criza", a adăugat fostul preşedinte al Senatului.

Vedeţi aici înregistrarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO