Politică

Ministrul Sănătăţii, despre platforma de înscriere la vaccinare: Am evaluat greşit, e mult de muncă

Ministrul Sănătăţii, despre platforma de înscriere...

Autor: Petru Mazilu

16.01.2021, 10:19 1943

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a scris un mesaj pe Facebook pentru a recunoaşte că a evaluat parţial greşit platforma pentru înscriere la vaccinare. Mai este mult de muncă, a spus ministrul, după ce numeroşi oameni au aşteptat ore sau nu s-au putut înscrie.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, recunoaşte că platforma pentru înscriere la vaccinare nu funcţionează bine. Mesajul a apărut pe reţeaua de socializare pe parcursul nopţii după ce ministrul anunţase tot pe Facebook că a reuşit să-şi înscrie părinţii.

„Tocmai mi-am programat părinţii pentru vaccinare. Platforma a funcţionat bine. E intuitivă. Vor mai fi disfuncţionalităţi? Probabil că da. Nu voi veni niciodată în faţa voastră să vă spun că totul este perfect atunci când nu este. STS lucrează încontinuu pentru a rezolva probleme şi pentru a îmbunătăţi platforma”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Ulterior, numeroşi oameni s-au plâns că platforma nu funcţionează, iar ministrul Sănătăţii a revenit cu un mesaj, recunoscând că a evaluat greşit situaţia.

„UPDATE: se pare că am evaluat parţial greşit. Am citit câteva sute de comentarii şi reacţii, am vorbit cu cunoscuţi şi am încercat să îi ajut pe câţiva cu înscrierea. Dacă pentru mine (şi probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alţii înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur şi simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS şi CNCAV să văd cum îi putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea”, a precizat Vlad Voiculescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO