Politică

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, îndeamnă românii să meargă la urne: Fiecare vot e important pentru o Românie europeană

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu,  îndeamnă...

Autor: Departamentul Social

24.11.2019, 14:41 40

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, îndeamnă românii să meargă la urne, subliniind că fiecare vot este important pentru o Românie europeană şi pentru o ţară în care „normalitatea e la ea acasă”.

„Acum 30 de ani românii au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber. Fiecare vot e important pentru o Românie europeană, pentru o ţară în care normalitatea e la ea acasă”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Ministrul Justiţiei a mai îndemnat românii să voteze: „Să vă spuneţi punctul de vedere prin actul fundamental al democraţiei: votul liber!”.

Un număr de 18.748 de secţii de votare s-au deschis în România, duminică, la ora 7.00, la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este de 18.217.411 cetăţeni, potrivit AEP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO