Politică

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb: Viorica Dăncilă va conduce Executivul până la alegerile următoare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb:  Viorica...

Autor: Cătălin Legănel

30.08.2018, 19:48 5077

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, joi, la Mamaia, că premierul Viorica Dăncilă va conduce Executivul până la alegerile următoare, în ciuda speculaţilor adversarilor politici.

Rovana Plumb a declarat, la deschiderea Şcolii de Vară a PSD, de la Mamaia, că Viorica Dăncilă este „un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte ţara şi care are foarte multe cunoştinţe la nivel european”.

„O cunosc de foarte mult timp, este un om profesiniost, este un om de echipă, este un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara care are foarte multe cunoştinţe la nivel european în ceea ce priveşte parteneriate şi se dedică în fiecare zi implementării programului de guvernare pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care românii le au”, a spus ministrul Fondurilor Europene.

Întrebată de ce s-a creat o imagine negativă în ceea ce o priveşte pe premier, Rovana Plumb a răspuns că adversarii politici pot specula orice, însă Viorica Dăncilă va conduce Executivul până la următoarele alegeri.

„Fiecare dintre noi poate să aibă o părere însă părerea unanimă pe care Partidului Social Democrat o are despre doamna Dăncilă, pe care o cunoaşte de foarte mulţi ani şi ştim cât de dedicată este activităţii pe care o desfăşoară, este că e un bun premier. În rest, adversarii politici pot specula orice, important pentru noi este să implementăm programul de guvernare şi vom face acest lucru. Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă va conduce acest Executiv până la alegerile viitoare cu certitudine”, a mai spus Rovana Plumb.

Declaraţiile ministrului Rovana Plumb au fost făcute la deschiderea Şcolii de Vară a PSD, la Mamaia, unde sunt aşteptaţi să participe mai mulţi lideri PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO