Politică

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmează o nouă etapă de relaxare

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmează...

Autor: Laura Buciu

06.06.2020, 17:43 624

Din 15 iunie urmează o nouă etapă de relaxare, a anunţat, sâmbătă, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat că totul se va decide în funcţie de analiza statistică epidemiologică.

Marcel Vela a declarat, sâmbătă, la Digi 24, că românii merită această relaxare pentru că „au avut grijă, au protejat viaţa celor dragi, au realizat că viaţa este poate cel mai scump lucrul cel mai important dar de la Dumnezeu”.

„Cred că merită acum cu prisosinţă să se bucure de viaţă. Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. (...) Cu siguranţă vor fi bine primite de populaţie, dar vreau să precizez că (măsurile – n.r.) sunt în funcţie şi de analiza statistică epidemiologică, de consultarea specialiştilor în boli infecţioase”, a spus ministrul de Interne.

Vela a mai spus că se bazează pe responsabilitatea românilor, astfel încât să nu crească numărul de îmbolnăviri în România şi „din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită şi mai apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi”.

Întrebat dacă va urma o nouă etapă de relaxare, Marcel Vela a răspuns: „Da! Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO