Politică

MIGRATORII - Profilul şi profitul complet al senatorilor şi deputaţilor PPDD. Câţi traseişti are senzaţionalul grup OTV - Dan Diaconescu din Parlament

MIGRATORII - Profilul şi profitul complet al senatorilor...

Autor: Biro ATTILA

20.12.2012, 10:59 948

Partidul lui Dan Diaconescu a trimis în Parlament 68 de parlamentari, 47 de deputaţi şi 21 de senatori. Jumătate din oastea senzaţională a lui Diaconescu este compusă din traseişti politici la al doilea sau al treilea partid. Din cei 68 de parlamentari 34 au migrat de la alte partide. Nouă dintre ei au trecut direct de la PDL la PPDD, şapte de la PSD şi trei de la PNL. Opt dintre parlamentarii PPDD au trecut pe la mai multe partide, însă mulţi dintre ei au în comun un stagiu de pregătire la UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Alţi şase parlamentari provin de la partide precum PNŢCD, PIN, PNG sau PRM.

De asemenea, PPDD intră în Parlament şi cu un contingent de politicieni cercetaţi sau trimişi în judecată de procurori. Printr ei se numără Monica Iacob Ridzi, Antonie Solomon sau Gigi Neţoiu.

Fără Dan Diaconescu, creatorul partidului care a ratat intrarea în Parlament, membrii PPDD se pot lăuda că au un campion al traseismului: Tudor Ciuhodaru.

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO