Politică

Mesajul lui Grindeanu pentru aleşii locali şi parlamentari: Lăsaţi deoparte politica şi ocupaţi-vă de administrare. Mai sunt 3 ani până la alegeri

Mesajul lui Grindeanu pentru aleşii locali şi...

Autor: Adriana Mit

07.04.2017, 19:11 126

Sorin Grindeanu a precizat, vineri, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, că este nevoie de o schimbare de abordare din partea aleşilor locali.

„Îmi doresc să fie cât mai puţine rele, pentru că este nevoie de o schimbare de abordare. Când spun asta mă refer la primari, la parlamentari, la cei care reprezintă consiliile judeţene. Această schimbare de abordare trebuie să aibă loc. Îmi doresc să înţeleagă toată lumea că trebuie să se schimbe abordarea, să facă administraţie încă trei ani şi câteva luni, să lase deoparte toate lucrurile care ţin de politică. Alegerile sunt peste trei ani şi ceva. Orgoliile locale nu-şi au rostul. Cred că mai important pentru timişoreni, timişeni, dar asta e valabil, de fapt, în toată ţara, este ca obiectivele importante pe care şi le-au stabilit să se îndeplinească, dincolo de orgolii politice locale”, a declarat primul ministru, la Timişoara.

Sorin Grindeanu a participat, vineri, la Timişoara, la o ceremonie organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş, instituţie pe care a condus-o timp de şase luni, înainte de a fi desemnat premier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO