Politică

Macron a difuzat live, pe Facebook, primirea sa la Cotroceni; Preşedinţia nu a transmis evenimentul

Macron a difuzat live, pe Facebook, primirea sa la...

Autor: Mediafax

24.08.2017, 17:06 91

Transmisia live pe contul de facebook al preşedintelui Macron era însoţită de comentariul ”Ceremonie de primire la Bucureşti, în România, cu Klaus Iohannis”.

Omologul său român nu a difuzat ceremonia de primire pe contul său de facebook, iar site-ul Administraţiei Prezidenţiale a transmis în direct doar conferinţa de presă comună susţinută de către cei doi şefi de stat.

Preşedintele Republicii Franceze Emmanuel Macron a fost primit, joi, la Palatul Cotroceni cu onoruri militare. Preşedintele francez a fost însoţit de Prima Doamnă Brigitte Macron.
Au fost intonate cele două imnuri de stat şi a fost trecută în revistă garda de onoare. Preşedintele Macron a salutat în limba română garda de onoare.

După ceremonia primirii oficiale, cei doi preşedinţi au avut discuţii tete-a-tete, urmate de convorbiri cu cele două delegaţii. La final, Macron şi Iohannis au susţinut o conferinţă de presă comună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO