Politică

Ludovic Orban: Vom numi un prefect al Capitalei în maxim două săptămâni

Ludovic Orban: Vom numi un prefect al Capitalei în maxim...

Autor: Diana Grigore

15.03.2020, 20:23 67
 

Capitala va avea un prefect în maximum două săptămâni, anunţă Ludovic Orban. Premierul precizează că subprefectul a asigurat funcţionalitatea instituţiei în ultimele trei luni, de când funcţia de prefect a fost vacantată.

 

„În ceea ce priveşte numirea unui porefect al Capitalei, cât de curând vom numi un porefect al Capitalei. În perioada asta a existat un subprefect care a exercitat toate atribuţiile prefectului şi nu a creat probleme în ceea ce priveşte funcţionarea instituţiei prefectului. Vom numi un prefect în maxim două săptămâni”, a spus Ludovic Orban, în cadrul unei videoconferinţe de presă.

Anunţul vine în contextul în care alianţa USR-PLUS a făcut o solicitare către Guvernul în vederea numirii de urgenţă a unui prefect al Capitalei.

Cristian Marius Ghincea a fost demis din funcţia de prefect al Capitalei în decembrie 2019. De atunci, funcţia nu a mai fost ocupată.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO