Politică

Liviu Dragnea anunţă că s-a abţinut în CEx PSD în cazul nominalizării unui ministru

Liviu Dragnea anunţă că s-a abţinut în CEx PSD în...

Autor: Petriana Condrut

19.11.2018, 19:30 115

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni, după şedinţa CEx PSD, că s-a abţinut la vot în cazul numirii lui Ilan Laufer la ministerul Dezvoltării, acesta din urmă deţinând un portofoliu şi în Cabinetul Tudose.

"Cred că s-a încheiat acea agendă proprie (n.r.: la care făcea referire Gabriela Firea în cazul lui Ilan Laufer), după părerea mea, dar propunerea care a venit de la colegi a fost votată. Eu m-am abţinut la vot, la propunerea domnului Ilan Laufer", a spus Liviu Dragnea.

Ilan Laufer va prelua portofoliul de ministru al Dezvoltării. Laufer a deţinut portofoliul de la Mediul de Afaceri, în Guvernul Tudose.

Cât priveşte demisia de la Apărare, Dăncilă spune că a fost decizia lui Mihai Fifor.

"Întotdeana am o relaţie foarte bună cu Cabinetul meu. Am discutat cu dl Fifor şi regret plecarea dumnealui din Guvern. Dar este opţiunea dumnealui", a spus Viorica Dăncilă.

"Am discuta şi cu dl Dragnea şi doamna premier şi am ajuns la concluzia că având în vedere perioada destul de complicată din ultima vreme, cred că voi avea un rol mai important la partid. Eu cred că a reuşi să revitalizăm departamentele Consiliului Naţional înseamnă un lucru important pentru partid. Aceasta a fost motivaţia mea", şi-a explicat Mihai Fifor demisia de la Ministerul Apărării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO