Politică

Liderul PSD Liviu Dragnea îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis la mitingul organizat de partid la Craiova: Trebuie să dea socoteală pentru toate abuzurile, vieţile frânte, pentru toate blocajele din această ţară

Liderul PSD Liviu Dragnea îl atacă pe preşedintele...

Autor: Carmen Dumitrescu Rusan

12.04.2019, 17:49 408

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a atacat la mitingul de la Craiova pe preşedintele Klaus Iohannis, spunând că acesta trebuie să răspundă pentru „abuzuri” şi pentru „casele furate”. 

„Mulţi dintre voi mi-aţi spus <Liviule, nu te lăsa>. Mi-a mai zis cineva <chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim să te scoatem de acolo>. Sper să nu ajungem acolo. Asta este dorinţa lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a spus Liviu Dragnea pe scena mitingului PSD care este în desfăşurare la Craiova.

Acesta a întrebat mulţimea unde ar putea pleca Iohannis, în Gemania, la Miami, iar cineva din public a spus „în Costa Rica”.

„Fraţilor, numai destinaţii de astea frumoase îi prevedeţi! Trebuie să dea socotală pentru toate abuzurile, vieţile frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o. Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate”, a afirmat liderul social-democrat.

Mii de oameni sunt prezenţi la mitingul organizat de PSD la Craiova. Înainte de miting, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu mai mulţi oameni.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO