Politică

Lider PD: E nevoie de un nou protocol al Aliantei

10.07.2006, 19:20 16

Vicepresedintele Senatului, Alexandru Peres (PD), considera ca un nou protocol de colaborare intre PNL si PD, in cadrul Aliantei D.A., ar trebui sa se bazeze pe principii clare negociate de cele doua partide, incluzand totodata si sanctiuni care sa se aplice.
Senatorul PD a declarat ieri ca rezolutia Delegatiei Permanente a PNL va trebui analizata si la nivelul Partidului Democrat, astfel incat sa se dezvolte aceasta idee de un nou protocol, bazat pe principii clare care sa fie respectate de ambele parti.
"Va trebui sa incercam sa dezvoltam aceasta idee, de un nou protocol pe niste principii foarte clare, pe care sa le respectam si, sigur, sanctiuni care sa fie si aplicate, nu doar trecute acolo in protocol. De altfel, ele exista, dar nu se tine cont de ele in actualul protocol al Aliantei Dreptate si Adevar", a spus Peres.
PNL a facut, in rezolutia adoptata, joi, de Delegatia Permanenta, un apel la PD sa lase la o parte disputele, sa respecte protocolul Aliantei, sa isi asume, cu aceeasi seriozitate ca si liberalii, obiectivele comune ale guvernarii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO