Politică

Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda de Dragobete, la Craiova

Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu Claudiu Manda...

Autor: Departamentul Corespondenţi

24.02.2019, 10:06 76

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, se va căsători civil, de Dragobete, cu vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, ceremonia urmând să fie oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Potrivit apropiaţilor celor doi, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor căsători în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind programată pentru ora 16.00.

Ceremonia va fi oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Aceleaşi surse spun că după cununie va urma o petrecere într-un local din zona centrală a oraşului Craiova. Restaurantul are o capacitate maximă de 100 de locuri.

Pe 30 martie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa religios, urmând ca petrecerea să aibă loc într-un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog.

Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO