Politică

Lia Olguţa Vasilescu: Legea salarizării se depune peste o oră, încă se strâng semnături. Au mai fost făcute modificări, dar nu de substanţă.

Lia Olguţa Vasilescu: Legea salarizării se depune peste...

Autor: Gabriel Pecheanu

24.04.2017, 16:03 103

”Încă se strâng (semnături - n.r.). Nu m-a interesat foarte tare, pentru că peste o oră, din câte ştiu, se depune legea. (...) Au mai fost făcute modificări, dar nu de substanţă. Ne-au venit câteva zeci de amendamente de la parlamentari. Ne-am mai uitat peste ele, la unele am considerat că nu modifică substanţa legii şi atunci putem să le facem, dar nu sunt de esenţă, adică nu modifică esenţa legii”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a precizat că, la nivel de coeficienţi, nu au fost operate modificări.

”Există un algoritm foarte clar de calcul. M-am uitat şi eu la foarte multe dintre lucrurile pe care le-au reproşat în dezbaterea publică. Mi-am dat seama că nici măcar nu au citit legea şi probabil când va veni în Parlament şi vor avea ocazia să o dezbată vor fi obligaţi să o şi citească”, a răspuns ministrul Muncii reproşurilor liberalilor, potrivit cărora nu există prevăzut un algoritm clar de calcul al salariului minim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO