Politică

Kelemen Hunor: UDMR va vota Guvernul Orban

Kelemen Hunor: UDMR va vota Guvernul Orban

Autor: Vasile Magradean

14.03.2020, 11:07 31

Parlamentarii UDMR vor vota Guvernul Orban, declară pentru MEDIAFAX Kelemen Hunor. Potrivit acestuia, avem nevoie de un Executiv cu atribuţii depline, nu interimar.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că, din păcate, nu s-a schimbat nimic într-o lună de zile de când a picat Guvernul Orban, fiind vorba despre acelaşi Guvern, cu acelaşi program de guvernare, cu aceiaşi miniştri.

„Vom fi doar 10-12 parlamentari ai UDMR, unii care am rămas în Bucureşti, alţii care vor veni din judeţele din Secuime care sunt mai aproape. Din păcate, nu s-a schimbat nimic într-o lună de zile de când a picat Guvernul Orban, fiindcă ne-am întors exact unde eram înainte de moţiunea de cenzură. Acelaşi Guvern care a picat, cu acelaşi program de guvernare, cu aceeaşi miniştri, unii cu avize negative alţii cu avize pozitive, unii care ar fi trebuit să fie schimbaţi, alţii care au făcut treabă. Responsabilitatea este în totalitate la PNL şi la preşedintele Iohannis. În aceste moment este important să fie un Guvern investit cu atribuţii depline, nu interimar, de aceea parlamentarii UDMR vor pune în paranteze toate celelalte argumente, şi vom spune da la votul de investitură, să meargă să facă treabă”, a spus Kelemen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO