Politică

Ion Iliescu, fotbalist, patinator şi schior: Ce sporturi a făcut fostul preşedinte în tinereţe

Ion Iliescu, mijlocaş de fotbal, patinator şi schior: Ce sporturi a făcut fostul preşedinte în tinereţe
15.07.2010, 16:16 65

Fostul preşedinte Ion Iliescu povesteşte, într-un interviuacordat ProSport, că în tinereţe a practicatvolei, ping-pong, patinaj, schi, dar şi fotbal, ca mijlocaş, acestadin urmă fiind, de altfel, sportul care i-a plăcut cel mai mult,fiind "cel mai popular şi cel mai accesibil, pe lângă ţurcă".

Iliescu a relatat, în interviul acordat cotidianului ProSport, că, întinereţe, deşi nu a făcut sport de performanţă, a jucat volei şiping-pong, a făcut patinaj, dar şi schi. "Nu de performanţă, dar amfăcut de toate, începând cu mingea de cârpă, de fotbal, pe maidan.Pe vremea mea, când eram la Olteniţa şi aveam opt ani, erau multeterenuri virane. Ăsta era avantajul copilăriei noastre, cam acolose desfăşura toată energia copilăriei şi a tinereţii. Am jucat şivolei, ping-pong, am înotat, am patinat, am schiat", a spus IonIliescu, precizând însă că fotbalul i-a plăcut cel mai mult,fiindcă "era sportul cel mai popular şi cel mai accesibil, pe lângăţurcă şi toate astea".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO