Politică

Iohannis, strângere de semnături pentru prezidenţiale: Cred că ajungem cel puţin la numărul din 2014

Iohannis, strângere de semnături pentru prezidenţiale:...

Autor: Iuliana Barbu

10.08.2019, 11:55 45

Preşedintele Klaus Iohannis este optimist în privinţa strângerii numărului de semnături necesar pentru participarea la prezidenţiale şi crede că PNL va aduna cel puţin numărul de susţinători de la alegerile din 2014.

"Sper să obţin număr suficient de semnături dar sunt optimist în această privinţă. PNL este foarte hotărât să facă o acţiune ca lumea şi credem, aşa cel puţin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puţin numărul de semnături din 2014", a spus Klaus Iohannis, prezent sâmbătă în Piaţa Universităţii din Capitală.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat: "Zeci de mii de membri şi susţinători ai PNL se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetăţenii români, ca posibilitatea instituţionalizării unui dialog permanent cu cetăţenii români pe toată perioada care va urma. Îl susţinem pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică".

Preşedintele Klaus Iohannis este prezent în Piaţa Universităţii din Bucureşti, sâmbătă, de la ora 11:30, la startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidenţiale. La eveniment participă preşedintele PNL, Ludovic Orban şi prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan.

Klaus Iohannis şi-a lansat candidatura pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, joi, la Consiliul Naţional PNL, care a avut loc la Romexpo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO