Politică

Iohannis: După guvernarea PSD, România riscă să rămână singura ţară din UE cu MCV

Iohannis: După guvernarea PSD, România riscă să...

Autor: Alexandru Costea

27.10.2019, 17:34 73

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, la evenimentul de lansare a programului său de candidat la prezidenţiale, că PSD a împiedicat dezvoltarea României în ultimii 30 de ani. Iohannis spune că, după guvernarea PSD, România riscă să rămână singurul stat din UE care este supus MCV.

"Au trecut 30 de ani de la Revoluţie, însă moştenirea comunismului s-a văzut în toate perioadele în care PSD a fost la putere, perpetuând incompetenţa şi corupţia. Acest partid a fost o piedică în calea dezvoltării României în toţi aceşti 30 de ani. După această guvernare PSD, România riscă să rămână singura ţară din UE cu MCV (Mecanismul de Cooperare şi Verificare - n.r.) ", a declarat Klaus Iohannis.

"Drumul spre o Românie normală este unul foarte dificil, dar sunt optimist, pentru că astăzi românii vor schimbare şi luptă pentru această schimbare. Este timpul pentru a răspunde onest şi asumat la întrebarea ce avem de făcut ca România să devină o ţară normală. Viziunea pe care eu o propun cetăţenilor se găseşte în programul prezidenţial «Împreună pentru România normală»", a mai afirmat Iohannis.

PNL a organizat, duminică, evenimentul de prezentare al programului prezidenţial al preşedintelui Klaus Iohannis. La eveniment vor lua parte circa 700 de membri ai PNL, parlamentari, aleşi locali, simpatizanţi şi reprezentanţi ai societăţii civile. Printre cei care vor lua cuvântul se numără preşedintele PNL, Ludovic Orban, Lazăr Comănescu, Mihai Daraban, Felix Pătrăşcanu, Daniela Vişoianu şi Dragoş Garofil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO