Politică

Iohannis, despre proteste: Aceşti oameni sunt de admirat. Au arătat că îşi doresc o ţară stabilă

Iohannis, despre proteste: Aceşti oameni sunt de...

Autor: Iasmina Ardelean

23.01.2018, 13:34 104

"Să stiţi că am urmărit cu foarte mare atenţie ultimele proteste de sâmbătă. (..) Aceşti oameni sunt de admirat, au venit, cu toate că vremea a fost destul de rea, ca să arate politicienilor din România că îşi doresc o ţară stabilă şi prosperă, o justiţie puternică şi independentă. Au arătat foarte clar, sper că s-a înţeles acolo unde trebuie să se înteleagă, că îşi doresc o guvernare decentă şi eficientă", a declarat preşedintele României.

Întrebat despre criticile aduse de societatea civilă după desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier, Iohannis a spus: "Am cântărit toate argumentele şi am ajuns la concluzia că asta este varianta pe care trebuie să o accept".

Referitor la discuţiile despre o eventuală suspendare a sa din funcţie, preşedintele a declarat: "Nu mi-a fost şi nu îmi este teamă de suspendare. (..) Nu cred că această posobilitate de suspendare trebuie să fie un argument în viaţa politică. Pentru mine nu e un factor de decizie".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO